Новини
Суспільство

Вандали потрощили новеньку роздягальну на пляжі у Хмельницькому

На пляжі у Хмельницькому невідомі пошкодили роздягальню, яку лише недавно встановили. Про це повідомляється на сторінці управління житлово-комунального господарстві у Фейсбуці.

“Ранок розпочався зовсім не добре – цьогоріч пляж має мати оновлене обличчя: вже встановили нові роздягальні, демонтували старі та ушкоджені, очистили від очерету прибережну смугу, запланували завезти пісок…. Але ще поки купальний сезон не розпочався, а нову роздягальну споганили. Чому?! Невже старі були краще?! Невже не варто нічого змінювати, вдосконалювати і розбудовувати?” – йдеться у дописі.

Як зазначається, хмельничани чомусь не вміють цінувати навіть те, що робиться за кошти бюджету міста. Однак, охорона кабінок для переодягання не передбачена.

“Думаєте, все нововстановлене має мати охорону!? Чому ми не вважаємо наше рідне місто нашою домівкою, яку ми повинні оберігати, адже коли ми купляємо новий диван в квартиру ми ж не встановлюємо камери чи охорону, яка б оберігала новопридбаний диван, а самі намагаємось дбайливо ставитись до нової речі. Чому ж усе, що робиться за наші кошти (бюджет міста формується з наших податків, в тому числі) не цінується нами!? Що потрібно зробити, щоб навчитись цінувати те що маємо і примножувати здобуте?” – пишуть представники управління.

Нагадаємо, наводити лад на міському пляжі комунальники почали ще у березні. Спершу замінили роздягальні. Усі три уже встановили, а старі прибрали. Демонтували напівзруйновані фонтанчики з питною водою і аварійні парасолі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS