Новини
Культура

Хмельницькі мажоретки поїхали підкорювати Одесу

Другий етап фестивалю ART MAJOR SHOW, який з феєричним успіхом стартував у Хмельницькому, відбудеться в Одесі 2-4 червня. Серед учасників – Хмельницький естрадно-духовий оркестр та народний колектив мажореток “Альфа”.  Хмельничани виступи 2 червня (Аркадія, сцена на Центральній алеї) та 3 червня (Фонтанка, будинок культури).

Також народний колектив мажореток «Альфа» Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру проведе майстер-класи з мажорет-спорту. Хмельницька «Альфа» – чи не єдиний колектив, що представляє Україну на міжнародних змаганнях з мажорет-спорту, та є переможцями низки змагань на Чемпіонатах Європи.

Як зазначив начальник управління культури і туризму Артем Ромасюков, саме завдяки новому підходу до оркестрової музики ART MAJOR SHOW має стільки схвальних відгуків від відвідувачів. Проект отримав підтримку та фінансування  Українського Культурного Фонду та складається з двох етапів – перший ART MAJOR SHOW у Хмельницькому, інший – в Одесі.

«Готуючи фестиваль оркестрових шоу-програм, ми намагалися добирати учасників та й самі перформанси таким чином, щоб показати «інакшість»  оркестрової музики, те, що вона може бути цікава і сучасна», – прокоментував начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков.

Нагадаємо, у Хмельницькому перший фестиваль оркестрових шоу-програм ART MAJOR SHOW проходив 9-11 травня. Впродовж трьох днів у центрі міста відбувалися концерти, вуличні дефіле, батли оркестрів та двічі аншлаг зібрав вечірній шоу-театр “Місто не спить!”. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS