Новини
Дозвілля

Однакові й не схожі: у Хмельницькому відбувся парад близнят

Близнята та двійнята спочатку зібралися поряд з ТЦ «Дитячий світ». Більшість з них – діти, які на параді разом з батьками. Наймолодших малюків привезли у візках. У всіх учасників – бейджики з іменами.

Олена Симчишина разом з доньками на параді вперше. Машу і Дашу не відрізнити. Хоча дівчата – не близнята, а двійнята.

«Всі кажуть, що вони дуже схожі. Проте не характерами. Одна спокійніша. Інша – грайливіша, – ділиться Олена. – Але обидві співають, танцюють, розповідають вірші. Народжувати їх було легко, бо дівчата мали маленьку вагу: одна – 2 кг, а інша ще менша».

Ще одні учасники – близнюки Ольга Криштофор та Інна Грабовська запевняють: протягом життя завжди разом. При цьому одна із сестер нині начальниця іншої. Про себе розповідають по черзі, постійно доповнюючи одна одну.

«Ми – однокласниці, однокурсниці,  колеги, подруги та куми. Ніколи між собою не сварилися, навіть у дитинстві. При цьому ми жодного разу не користувалися тим, що однакові. А тепер шкодуємо», – жартують сестри.

У Хмельницькому парад близнюків влаштовують восьмий рік поспіль. І щоразу у дійстві бере участь все більше пар, каже заступниця начальника міського управління молоді та спорту Олена Мандзій.

«Кількість учасників зростає, тому що з кожним роком у Хмельницькому народжується все більше близнюків та двійнят. Якщо торік за перші 5 місяців на світ з’явилося 8 пар, то нині за цей же період – аж 22».

Близнята разом з батьками у супроводі Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру та ансамблю мажореток пройшли вулицею Проскурівською до кінотеатру ім. Т. Шевченка. На майданчику поруч із закладом для учасників відбувся концерт та квест.

Може двоїтися в очах. Парад близнят у Хмельницькому.

Опубліковано Svitlana Rusina Четвер, 30 травня 2019 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS