Новини
Інфраструктура

На вулицях Нетішина встановлять 890 енергоощадних світильників

У Нетішині підписали контрактну угоду щодо реконструкції системи вуличного освітлення міста. Загалом роботи мають закінчитись до кінця нинішнього року. Про це повідомили у міській раді.

Угоду підписали ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ» (в особі директора Анатолія Туніка) та управління капітального будівництва виконкому (в особі начальника Ярослава Петрука), замовник будівництва. Фінансує проект НЕФКО (Північна Екологічна Фінансова Корпорація, міжнародна фінансова організація, яка створена відповідно до угоди між країнами Північної Європи, Данією, Фінляндією, Ісландією, Норвегією й Швецією, зі штаб-квартирою в Гельсінкі).

“1 рік 10 місяців минуло від першої офіційної зустрічі представників НЕФКО в Нетішині. До дати підписання контрактної угоди велись тривалі перемовини, проведено тендер, серед 4-х учасників визначено переможця. Всі етапи узгоджувались з НЕФКО”, – зазначили у міській раді.

Підрядна організація  розробить проект реконструкції вуличного освітлення Нетішина, а потім – відбудеться експертиза та затвердження. Вся процедура займе 2 місяці.

Підписаний контрактний акт передбачає демонтаж застарілого обладнання та монтаж сучасних світлодіодних світильників, модернізацію існуючих системи управління вуличним освітленням. Орієнтовно буде замінено 890 світильників. Демонтовані світильники вуличного освітлення будуть встановлені в садибній забудові міста та в Старому Кривині.

Як раніше повідомлялося, загальна вартість інвестиційного проекту становить 13 млн. 400 тис. грн.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS