Новини
Кримінал

На Хмельниччині вручили підозру чоловікові, який погрожував вбивством кандидату в нардепи

Поліцейські вручили повідомлення про підозру киянину, якого звинувачують у погрозі вбивством кандидату в народні депутати на Хмельниччині. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції.

“Працівники Шепетівського відділу поліції, за процесуального керівництва прокуратури, оголосили про підозру та вручили клопотання про запобіжний захід і виклик до суду для обрання запобіжного заходу мешканцю м. Київ, якого підозрюють у погрозі вбивством кандидату у депутати Верховної Ради”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 14 липня слідчі Шепетівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом погрози вбивством одному з учасників передвиборчої кампанії по округу № 190. 30-річний кандидат у депутати звернувся до поліції із повідомленням про те, що двоє невідомих погрожували фізичною розправою у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії. 

Поліцейським, які мобілізували усі можливі сили й засоби, знадобилося лише два дні, аби, маючи на руках мінімум інформації, встановити особи зловмисників, сформувати вагому доказову базу та оголосити про підозру. За цей короткий час вони переглянули та детально проаналізували десятки годин відео з камер спостереження, встановлених не лише у місці вчинення злочину, а за усім маршрутом пересування ймовірних підозрюваних від Шепетівки до Києва, опитали усіх можливих свідків та навіть кілька разів з’їздили до столиці, аби перевірити отриману інформацію та здобути додаткові докази.

Щоб вручити повідомлення про підозру одному зі зловмисників працівники поліції уже вдруге за цей короткий проміжок часу вирушили у Київ за місцем його проживання.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS