Новини
Освіта

Як виглядає новий дитячий садок у Лезневому (ФОТО)

У Хмельницькому триває будівництво дитячого садочка у мікрорайоні Лезневе. Фото будівництва оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин.

“Рівно рік тому постив фото старту будівництва нового дитячого садочка в Лезневе. Зараз будівництво триває. Будівля збудована, утеплена. Днями розпочинаємо фарбувати фасад”, – написав Олександр Симчишин. 

За його словами, всередині також зроблена велика кількість робіт, прокладено мережі. Збудовано автономну котельню. Це четвертий дитсадок, який будується в місті.

А загалом у хмельницькому збудували, будують і добудовують 12 навчальних закладів.

Як додали у прес-службі міськради, об’єкт повністю фінансується із міського бюджету – вартість проекту 31 млн. грн. Проектом передбачено шість груп. Кожна матиме свої окремі приміщення – ігрову, роздягальню, санвузол, спальню та буфетну. Також буде зроблено шість окремих ігрових майданчиків та невеликий стадіон із біговою доріжкою.

На сьогодні будівля закладу уже збудована та утеплена. Найближчим часом розпочнуться роботи із фарбування фасаду. Всередині також виконано значну кількість робіт, прокладено мережі. Також збудовано автономну котельню.

В планах міської влади відкрити двері дитячого закладу для маленьких хмельничан уже в наступному році.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS