Новини
Події

У Кам’янці-Подільському патруль Нацгвардії затримав підлітка з наркотиками

Щойно заступивши на самостійне патрулювання, нацгвардійці військової частини 3053 Національної гвардії України вилучили близько 800 грамів наркотичної речовини у 16-річного мешканця Кам’янця-Подільського. Про це повідомляється на сторінці підрозділу у Фейсбуці.

“Патрулюючи пізнім недільним вечором вулиці Кам’янця-Подільського, капітан Максим Собчук разом з патрульними екіпажу старшим прапорщиком Русланом Мельником, старшим солдатом Олегом Гранчаком та прапорщиком Андрієм Проданом, помітили громадянина, який розпивав алкогольні напої. Підійшовши до юнака та зробивши йому зауваження, патрульні поцікавилися, чи має той при собі заборонені предмети, на що громадянин, який виявився мешканцем міста Кам’янець-Подільський 2003 року народження, відповів ствердно – має ранець з наркотичною речовиною, а саме – канабісом”, – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали екіпаж патрульної поліції та матір затриманого, оскільки хлопець є неповнолітнім.

Під час огляду в присутності матері в затриманого дійсно було виявлено ранець із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, вага якої становила близько 800 грамів.

Неповнолітнього разом з матір’ю передали до відділу поліції.

Нагадаємо, у серпні військовослужбовці Національної гвардії приступили до самостійного патрулювання вулиць.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS