Новини
Суспільство

Навіщо Хмельмен приходив у хмельницькі школи

Загадковий “супергерой” Хмельмен уже встиг побувати в двох закладах освіти. Про це повідомляється на сторінці департаменту освіти та науки м.Хмельницький.

Як зазначається, до Гімназії № 2 він прибув з самого ранку і потрапив на свято першого дзвоника. Привід для цього був непересічний – до 5 класу гімназії перейшов Ельдар Луцюк, який може похвалитися справді супергеройським вчинком: не так давно хлопчик з власної ініціативи поприбирав сміття в мікрорайоні Озерна. 

“Хмельмен не міг залишити без уваги цей вчинок і прийшов до гімназії, щоб познайомитися з Ельдаром і привітати його фірмовими подарунками, серед яких була книга-комікс «Таємниці Хмельвіля», екоторба, запрошення від міського голови Олександра Симчишина на виставку роботів і багато іншого”, – розповіли освітяни.

Одразу після цього Хмельмен опинився в актовій залі Ліцею № 17, де провів зустріч із тамтешніми восьмикласниками. Було не тільки весело, але і цікаво – квест від Хмельмена нікого не змусив нудьгувати, тим більше, що за правильні відповіді Хмельмен роздавав подарунки – книгу «Таємниці Хмельвіля», брендові браслети, карту подій, фірмові наліпки.

Як бачимо, місія Хмельмена не завершується. В будь-якому разі, чекаємо на її продовження і на нові зустрічі – як з дітьми, так і з дорослими.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому розкрили таємницю загадкового Хмельмена.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS