Новини
Суспільство

У поліції Хмельницької області буде новий керівник

Начальник ГУНП в Хмельницькій області, полковник поліції Василь Віконський, призначений керувати поліцейськими на Львівщині. Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив його на новій посаді вчора, 4 вересня, повідомляється на сайті Національної поліції України.

Окрім того, відповідний допис з’явився і на сторінці Василя Віконського у Фейсбуці, де очільник поліції отримує вітання з призначенням.

Зазначимо, на Хмельниччині Василь Віконський був призначений очільником поліції у вересні 2017-го. До цього він був заступником начальника головного управління Нацполіції Івано-Франківської області.

За даними ЗМІ, під час представлення особовому складу поліції Львівщини нового начальника, під стінами Головного управління Національної поліції області зібрався пікет. Активісти вимагали громадського обговорення щодо призначення Василя Віконського, повідомляє Львівський портал.

Свої вимоги активісти мотивували тим, що Василь Віконський – колишній беркутівець і був звільнений під час атестації, але поновився через суд.

Хто очолюватиме Нацполіцію на Хмельниччині надалі – поки не відомо.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS