Новини
Освіта

В одному з районів Хмельниччини відремонтують два навчальні заклади

На Віньковеччині невдовзі відремонтують два навчальних заклади. Як повідомляють у Віньковецькій райдержадміністрації, тривають роботи з ремонту та реконструкції Зіньківського та Подолянського навчально-виховних комплексів.

Роботи здійснюють за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на проекти: «Реконструкція покрівлі (заміна м’якої покрівлі на покрівлю з металопрофілю) Зіньківського НВК в с.Зіньків» (2631,7 тис.гривень, співфінансування з Зіньківського сільського бюджету склало 79 тис.гривень) та «Капітальний ремонт Подолянського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Віньковецької районної ради по вул.Козацька, 58 в с.Подолянське» (490,9 тис.грн., співфінансування з Віньковецького селищного бюджету – 15 тис.грн.)

Замовником та одержувачем бюджетних коштів по реалізації вищезазначених проектів визначено ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника», яким у 2019 році проведено тендерні процедури. Переможцем по обох об’єктах обрано ТОВ «Ізяславтрансбуд».

Нині у Зіньківському НВК проводяться роботи з реконструкції покрівлі – встановлено близько 60% дерев’яних конструкцій для даху. Роботи орієнтовано планують завершити до кінця жовтня 2019 року.

У Подолянському НВК розпочато утеплення фасадів. На обох об’єктах робітники працюють щоденно, роботи виконуються згідно затверджених графіків.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS