Новини
Інфраструктура

Кам’янецький проект увійшов до 20-ки кращих пропозицій інфраструктурного розвитку

Кам’янецький проект реконструкції перинатального центру увійшов до 20-ки кращих пропозицій інфраструктурного розвитку, представлених різними містами України. Про це повідомляється на сторінці у Фейсбуці Кам’янець-Подільської міської ради.

Зазначається, що над такою програмою спільно попрацювали Департамент економіки та розвитку інфраструктури міста й Кам’янець-Подільський перинатальний центр.

“Директор департаменту Майя Гурська і головний лікар медзакладу Олександр Гурський презентували свою роботу в Києві, на заході, організованому Мінекономіки та Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства за участю консультантів Міжнародної фінансової корпорації”, – йдеться у повідомленні.

Кам’янець став єдиним містом західного регіону, ініціатива якого потрапила до переліку пілотних проектів державно-приватного партнерства в Україні. У міськраді сподіваються, що до реалізації реконструкції перинатального центру, що на вул. Матросова, 17, будуть залучені державні та приватні інвестиції.

Нагадаємо, за 5 млн 300 тис грн апарат ультразвукового дослідження встановили в  Хмельницькому обласному перинатальному центрі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS