Новини
Суспільство

Президента просять приїхати навести лад з опаленням Шепетівки

Через зрив опалювального сезону шепетівчани створили петицію до Президента України Володимира Зеленського, де просять його приїхати і навести лад у місті.

Автор петиції – Руслан Вадимович Турсунов. Дата оприлюднення: 28 жовтня 2019. Петиція поки що набрала 6 голосів з 25000 необхідних. 

“Опалення міста та його розвиток м.Шепетівка Хмельницької області. SOS!!! Пане Президент приїдьте у Шепетівку. Громадянам потрібна ваша участь”, – така назва петиції.

Як йдеться у тексті, “місцева влада бездіяльна, вона не відповідає за свої вчинки, маніпулює громадою,створює штучні конфлікти але, ми це все бачимо-це все видно! Вже декілька років у місті відбувається зрив опалювального сезону, сьогодні 24.10.2019 а централізовано опалення немає і коли воно з’явиться також не відомо, між приватним підприємством та міською радою йдуть чвари, так громада має виплатити 80 мільйонів боргу за номінації газу”.

За словами автора, люди заслуговують на окрему повагу, адже головним механізмом до сталого розвитку є громадяни міста, вони мають отримувати якісний сервіс, якісні дороги, сквери, спортивний напрямок, інтелектуальний розвиток. 

“Пане Президент Володимир, я вас по-людськи прошу приїхати у місто Шепетівка та особистим оком глянути, що відбувається у місті”, – резюмує Руслан Вадимович Турсунов.

Підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, у Шепетівці фактично знову зривається опалювальний сезон. ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”, яке кілька років поспіль користувалось комунальним цілісно-майновим комплексом “Шепетівське підприємство теплових мереж”, не мало наміру повертати майно у власність міської громади навіть після того, як ще у травні суд ухвалив таке рішення.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS