Новини
ДТП

У страшній ДТП на Хмельниччині загинула родина: подробиці трагедії

Вчора, 27 жовтня, у ДТП загинуло подружжя хмельничан та їхня донька. Аварія сталася о 8 годині 16 хвилин поблизу села Солобківці Ярмолинецького району. 

За даними поліції, на автодорозі «Житомир-Чернівці» зіткнулися легковий автомобіль «Фольксваген Каді» та вантажівка «DAF». В результаті зіткнення загинув 42-річний водій «Фольксвагена», його 39-річна дружина та 14-річна донька, які були пасажирами авто. Десятирічний син отримав травми і був доставлений до лікарні каретою швидкої допомоги. Наразі хлопчика обстежують лікарі. Родина мешкала у Хмельницькому.

Як повідомляє Суспільне, поліція поки не озвучує попередньої версії стосовно можливих причин ДТП, ґрунтовну відповідь на це може дати лише досудове розслідування, після низьки експертиз.

Наразі відомо, що стан 10-річного хлопчика після ДТП важкий, проте його життю загрози немає. Про це повідомив анестезіолог-реаніматолог обласної дитячої лікарні, котрий супроводжував дитину до міської дитячої лікарні, Сергій Банас. За його словами, після обстеження у відділенні нейрохірургії в Хмельницькій обласній лікарні, у травмованого крововиливів і переломів не виявлено. 

Зазначимо, що 52-річний водій вантажівки поки за медичною допомогою не звертався. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому зіткнулись Mercedes-Benz і Hyundai. Як з’ясували патрульні, один із водіїв був п’яним, вміст алкоголю у його крові у 15 разів перевищував норму.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS