Новини
ДТП

Двоє пішоходів важко травмувались у ДТП на Хмельниччині

Минулої доби на Хмельниччині важко травмувалися двоє пішоходів. Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.

За даними правоохоронців,у Кам’янці-Подільському під колеса вантажівки потрапив 36-річний чоловік, а у Хмельницькому вантажний мікроавтобус наїхав на 69-річну пенсіонерку.

“Вчора, 28 жовтня, близько 12.00 години у Хмельницькому по вулиці Інститутській неподалік магазину «Делікат» 34-річний місцевий житель на вантажному мікроавтобусі «Мерседес», рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на 69-річну жительку Ярмолинецького району. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми та забою правої ноги і була госпіталізована в реанімаційне відділення обласної лікарні”, – розповіли поліцейські.

Цього ж дня близько 12.10 години в Кам’янці-Подільському по вулиці Привокзальній 42-річний кам’янчанин на вантажівці «ЗІЛ» наїхав на 36-річного жителя району, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переломів основи черепа, нижньої щелепи та кісток носа, його госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі з’ясовують усі обставини подій.

Нагадаємо, у страшній ДТП на Хмельниччині загинула родина: подробиці трагедії.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS