Новини
Суспільство

У Хмельницькому понад 20 будинків відмовились від постачання тепла

У Хмельницькому 95% житлових будинків, які під’єднані до централізованого опалення, отримують тепло. Про це повідомляється на сайті UA: Поділля.

Як розповів журналістам директор міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» Володимир Скалій, якщо батареї не теплі, необхідно звернутися в аварійно-диспетчерську службу МКП «Хмельницьктеплокомуненерго». 

Разом з тим Володимир Скалій зауважив, що мешканці понад 20 будинків відмовились від постачання тепла. Пояснили тим, що на дворі тепла погода.

Загалом на Хмельниччині вчора, 28 жовтня, у дев’яти містах розпочався опалювальний сезон. Не розпочали централізовану подачу тепла у Красилові, Шепетівці, Волочиську та Славуті. Як пояснив начальник управління ЖКГ Хмельницької ОДА Сергій Дашковський, у них місцева влада не прийняла рішення про початок опалювального сезону через зниження температури повітря.

Як повідомлялося, через зрив опалювального сезону шепетівчани створили петицію до Президента України Володимира Зеленського, де просять його приїхати і навести лад у місті.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS