Новини
Події

У Хмельницькому виявили чотирьох нелегальних мігрантів з Вірменії

Хмельницькі поліцейські спільно з міграційниками виявили чотирьох нелегальних мігрантів з Вірменії. Їх оштрафували й прийняли рішення про примусове повернення до рідної країни.

Розповідається, що чоловіки перевищили дозволений термін перебування в Україні і перейшли на нелегальне становище, повідомляють у поліції.

На усіх чотирьох порушників міграційного законодавства склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП та наклали штрафи в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів громадян. Також щодо них прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Загалом з початку проведення операції «Мігрант» в області виявили вже 32 порушники міграційного законодавства. Щодо 30 із них прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, а щодо 2 — про примусове видворення.

Нагадаємо, на одному із приватних підприємств м.Хмельницького виявили 8 іноземців, які перебували на території країни із порушенням вимог чинного законодавства та незаконно займались підприємницькою діяльністю.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS