Новини
Суспільство

За тиждень на Хмельниччині рибпатруль зафіксував 14 порушень

Державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля у період з 1 до 8 листопада 2019 року зафіксували 14 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Зокрема, 5 листопада рейдова група виявила грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на річці  Ікопоть, в межах села Пашківці Старокостянтинівського району, де чоловік, за допомогою сітки, встиг наловити 4 сріблясті карасі та одну щуку. Збитки, завдані водним біоресурсам, складають 408 грн.

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до Старокостянтинівського районного суду.

У той ж день державні інспектори виявили продаж водних біоресурсів без документів на ринках області. З порушеннями торгували в містах Старокостянтинів та Деражня. Рибпатрульні вилучили 22 кг та 10 кг риби відповілно.

На всіх порушників складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справ готуються для передачі до судів за місцями скоєння правопорушень.

Читайте також: У водойми Славутського району випустили чотири тонни риби

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter