Новини
Суспільство

У Хмельницькому «розіграли» дві керівні посади для прикордонників

Протягом трьох днів офіцери-прикордонники у Хмельницькому проходили випробування: бігали, підтягувалися, стріляли та здавали тести. Усе – заради підвищення по службі. І до останнього моменту не знали, хто впорався найкраще і кому дістанеться керівна посада.

В результаті рейтинг очолили підполковники Олександр Мандзюк та Богдан Ігнатюк. Голова Держприкордонслужби одразу підписав наказ про призначення офіцерів на нові посади. Олександр Мандзюк став першим заступником начальника Мостиського прикордонного загону. Богдана Ігнатюка призначили на таку ж посаду, але в Луганський прикордонний загін.

Позаду обидва офіцери залишили у рейтингу 78 осіб – саме стільки охочих приїхало до Хмельницького, аби позмагатися за посади. Це пілотний проект, який у Держприкордонслужбі реалізували за підтримки Сполучених Штатів та міжнародної організації з міграції. Сісти у крісло керівника могли всі, хто був готовий до цього фізично та інтелектуально. Ніякого кумівства та корупція – на цьому декілька разів наголосив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

«Це – поетапний процес відбору, який нівелює елемент людського впливу і не залишає місця для корупції. Ми твердо переконані в тому, що такий підхід допоможе Державній прикордонній службі виховати і підтримувати нову відповідальну професійну та цілісну команду управлінців та керівників як середньої, так і вищої ланки», – додав в.о. голови Місії посольства США в Україні Джозеф Пеннінгтон.

Наступні посади, за які зможуть поборотися офіцери – це начальники прикордонних загонів, пообіцяв очільник відомства Сергій Дейнеко.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: Військові Хмельницького долучились до Всеукраїнського диктанту

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter