Новини
Культура

Шість картин хмельницького художника покажуть на виставці у Мюнхені

Шість картин  хмельницького художника, члена національної спілки художників України,  Ігоря Севця демонструватимуть на виставці у Мюнхені. Про це йдеться у сюжеті UA:ПОДІЛЛЯ.

“Кожен художник думає, що все найкраще, що він створить, – ще попереду. Ось ця незадоволеність у творчості – вона й рухає. Постійно думаєш, що досягнеш більшого. У мене багато технік і власних знахідок”, – розповідає митець.

Художник каже, навчив його прагнути більшого батько Віктор Севець. А малювати почав з дитинства.

“Я виріс у домі художників. Після школи портфель кинув – і побіг по майстернях. Мій батько художник. Так сталося, що у зрілому віці, коли мені було близько 40, я перейшов працювати до майстерні батька”, – додає художник.

Разом з татом писав картини і разом виставлялися. Понад 40 виставків провели, більшість із них за кордоном.

“Австрія, Німеччина, Польща, Греція… Коли починаєш виставлятися, там тебе хтось побачив, і так продовжується. Тебе запрошують далі”, – розповідає Ігор Севець.

На стінах майстерні – полотна різних періодів. Є плакати з виставок, є роботи батька. Ігор Севець каже, можливо, продовжить династію онука.

“Моя онука добре малює і займається з педагогом у києві. Начебто вдало у неї виходить, але чи стане це її професією – невідомо”, – додає художник.

Детальніше – у сюжеті:

Як повідомлялося, Діана Сулима з Нетішина презентувала близько 60 своїх робіт. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter