Новини
Події

У Хмельницькому “замінували” університети й автосалон

У Хмельницькому сьогодні, 21 листопада, “замінували” навчальні заклади та автосалон. Поліцейські шукають вибухівку у приміщенні ХУУП та МАУП і в одному з автосалонів на Старокостянтинівському шосе. 

Дзвінок на 102 надійшов від невідомої особи. До закладів направили екстрені служби. Поліцейські кажуть, в університеті вибухівки не знайшли.

“Як хочеться, щоб знайшли того жартівника і добре дали прочуханки”, – пише у Фейсбуці хмельничанка Олена Пенкаль.

“На чергову частину надійшло повідомлення про можливе замінування. Точної адреси ХХУП не вказали, тому на даний момент перевіряються всі корпуси. Завершили перевіряти корпус, вибухових предметів не знайшли. Перейшли на готель “Енеїда”, бо це одне приміщення. По інструкції зобов’язані перевірити, – зазначив Валентин Білянський журналістам видання “Всім”.

Відомості про подію буде внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 229 ККУ. “Жартівнику” загрожує до 3-х років ув’язнення та компенсація збитків відповідним службам, які проводили роботу на місцях викликів. 

Подію активно обговорюють у соцмережах. Чимало коментарів зібралося під дописом місцевого блогера Андрія Попика. 

“Дві години назад МАУП,евакуація людей,на зупинці колапс,бо те саме…..((((“, – пише користувачка Татьяна Анатольевна

“СЗОШ 6 вже провела евакуацію!!! Можна сказати зразково))) За 10 хвилин жодного учня в приміщенні середньої та старшої школи”, – додає Сергій Ткач.

“Мешканцям СІЗО та ВК просто нема чим зайнятись”, – резюмує Ivan Galaibida.

Раніше у Хмельницькому шукали вибухівку на вулиці Шевченка, неподалік залізничного вокзалу. Жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. 

Нагадаємо, у Кам’янці-Подільському оперативно розшукали зловмисника, який «замінував» залізничний вокзал

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter