Новини
Інфраструктура

Як триває будівництво грандіозного Палацу спорту у Хмельницькому

У Хмельницькому триває будівництво Палацу спорту. Все заплановане на цей рік уже фактично виконали, написав у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин. Цього року використали близько 100 млн грн.

“Завершили монтаж унікальних металевих конструкції спортивно-розважальної арени, що зможе вмістити більше 3000 глядачів. До кінця року маємо її накрити. Збудували і закладні під двоярусні трибуни”, – написав мер.

За його словами, вже зведені стіни, дах, встановлюються вікна в адміністративно-господарській будівлі, де, крім інших приміщень, буде і 4 спортзали площею 200 кв.м., збудована трансформаторна підстанція, частково змонтовані мережі, вентиляція.

“Цього року використали близько 100 млн грн, на наступний рік знову братимемо участь у конкурсі на держфінансування. Сподіваюся, те, що ми з всіх інших міст виконали найбільший об’єм роботи, дозволить і цього разу перемогти. Якщо все вдасться, то у 2021 році фінішуємо!” – додав міський голова.

Нагадаємо, найбільше коштів планують витратити на завершальному етапі. Загальна вартість об’єкта – 280 мільйонів гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter