Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП одна людина загинула, двоє отримали травми

На автодорозі «Житомир — Чернівці» між селами Старий Остропіль та Калинівка Старокостянтинівського району у неділю, 24 листопада, 40-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2105», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з насипом каменю, від чого загинув на місці події, повідомляють у патрульній поліції Хмельницької області.

А у ДТП поблизу села Шатава Дунаєвецького району травмувалося двоє молодих чернівчан. Автопригода сталася також 24 листопада на трасі «Житомир — Чернівці». 24-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Опель Вектра», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шевроле Лачетті» під керуванням 20-річного чернівчанина.

У результаті ДТП 19-річна пасажирка «Шевроле» отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої руки. У ще одного пасажира автівки, 19-річного юнака, діагностували забої, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Обох потерпілих після надання медичної допомоги відпустили додому.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Летичівському районі сталася дорожно-транспортна пригода за участю двох легковиків та пасажирського автобуса, в якому перебувало 50 пасажирів. У ДТП постраждав водій автобуса та пасажирка легковика.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter