Новини
Культура

Хмельницька скрипалька дасть концерт у новому форматі

Скрипалька Майя Онищук, відома не лише у Хмельницькому та області, а й далеко за їх межами, запрошує поціновувачів своєї творчості на концерт, який пройде у новому форматі.

З цієї нагоди артистка навіть записала відеоролик, в якому трохи привідкрила таємницю: що ж очікує на хмельничан, які завтра завітають у Хмельницьку філармонію.

«Друзі, знову відбудеться наша зустріч. Кожного ранку, коли ми бачимося у місті, ви мене питаєте: коли буде сольний концерт? Ми для вас з колективом Хмельницької обласної філармонії готуємо новий формат. Ми поєднаємо емоції скрипки і яскравість танцю саме для вас. Тому – до нової зустрічі!»

Отож шоу “Violin & Dance”: Майя Онищук та Козаки Поділля, за участю артистів оркестру та Дитячої студії Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаків Поділля” відбудеться завтра, у четвер, 28 листопада, у залі Хмельницької обласної філармонії.

Початок концерту – о 18.30. Вартість квитків – 80-100 гривень.

шоу “Violin & Dance”: Майя Онищук та Козаки Поділля

Довідка: Майя Онищук – заслужена артистка України. Артистка оркестру Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля”, солістка-інтрументалістка. З 1999 року працює у Хмельницькій обласній філармонії. Майя Онищук – не тільки скрипалька, але і телеведуча, волонтер, володар «Подільського Оскару», ввійшла в топ-25 «Успішних жінок Хмельниччини» у 2014 та 2015 роках, представляла дні України в Золотій королівській залі Сенату у Парижі. В репертуарі скрипальки сучасні жанри: фольк, поп, рок-музика, найяскравіші хіти сучасних композиторів. 

Нагадаємо, вчора на концерті Романа Скорпіона, хмельничанин зі сцени зробив пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter