Новини
Кримінал

Троє хмельничан організували у квартирі нарколабораторію

У Хмельницькому правоохоронці викрили нарколабораторію, обладнану в одній з квартир, та затримали 33-річного наркоділка. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Як зазначається, поліцейські кілька місяців проводили оперативні заходи та слідчі дії, аби задокументувати злочинну діяльність трьох хмельничан та зібрати доказову базу. 

З’ясувалося, що троє товаришів в обласному центрі налагодили сталу  схему придбання, виготовлення, зберігання та збуту амфетаміну.

“Одного з чоловіків затримали безпосередньо у момент передачі клієнту чергової дози наркотичної речовини. Під час проведення слідчих дій у 33-річного наркоділка вилучили 1000 гривень, отриманих за продану порцію амфетаміну, обладнання та інгрідієнти для виготовлення наркотичної речовини, а також пакунки з уже готовим наркотиком та маковою соломкою”, – розповіли у поліції. 

Наразі чоловіка затримали в порядку в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі слідчі та оперативники працюють над документування злочинної діяльності спільників затриманого чоловіка.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому взяли під варту поліцейського, який торгував наркотиками

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter