Новини
ДТП

Збив пішохода і втік: поліцейські розшукали винуватця ДТП на Хмельниччині

На Красилівщині поліцейські розшукали водія, який травмував пішохода і зник з місця події. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Аварія сталася 30 листопада в селищі Антоніни Красилівського району на площі Графській. Повідомлення про ДТП надійшло на лінію «102» близько 19.00.

“У ДТП травмувався 35-річний місцевий житель. Його госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, мозковою комою, переломом коліна та численними саднами”,  – розповіли у поліції.

Водій із місця події зник. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники Красилівського відділу поліції розшукали транспортний засіб із характерними для ДТП пошкодженнями на одній із сусідніх вулиць. За кермом «Рено Меган» перебував 20-річний місцевий житель.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ДТП, яка сталась 29 листопада в с. Шатава Дунаєвецького району, загинуло двоє людей та одна травмована. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter