Новини
Дозвілля

Подарунки під ялинку вибирайте з врахуванням зоряних порад

Правильно вибрати подарунок – справа не з легких. Особливо – напередодні новорічно-різдвяних свят, коли подарунок має бути особливим та корисним, бажано, протягом року. Пропонуємо декілька ідей, які допоможуть обрати приємну та потрібну річ для близьких та друзів з урахуванням того, під яким знаком зодіаку вони народилися.

ОВЕН вподобає предмет, який зробить його шлях до мети швидшим. Наприклад, це може бути міцний вічний календар з дерева, який допоможе спланувати проекти з урахуванням довгострокової перспективи.

ТЕЛЬЦЯМ рік Щура принесе чималі прибутки, а грошове дерево сприятиме фінансовому благополуччю. Загалом для цього знаку рік буде сприятливим для переїзду або ремонту житла.

БЛИЗНЮКАМ 2020 рік може подарувати міцний та щасливий союз, який народиться з несподіваної романтичної зустрічі. Хорошим подарунком може стати еко-куб з дерева з живою зеленою рослиною всередині – символом кохання та зародження сім’ї.

РАКАМ рік Щура також принесе значну вигоду завдяки фінансовим інвестиціям та проектам. Оригінальна флешка з кодовим замком допоможе захистити інформацію про новий бізнес-план.

Надихнути ЛЕВІВ на розкриття творчих здібностей допоможуть квитки на театральну прем’єру в якості подарунка. У Хмельницькій обласній філармонії, до слова, днями відбудеться прем’єра опери «Ярослав Мудрий», і вхід – абсолютно вільний.

ДІВАМ у 2020 році щаститиме в особистих і професійних справах. Хорошим подарунком може бути настінна магнітна дошка, на якій можна складати колажі. Якщо Діви будуть візуалізувати кінцевий результат, вони швидше досягнуть мети.

Для ТЕРЕЗІВ рік обіцяє бути спокійним та передбачуваним. Таким людям можна подарувати красиві предмети інтер’єру, які створять в будинку комфортну обстановку для відпочинку, допоможуть залучити удачу.

На СКОРПІОНІВ чекають перспективні пропозиції по роботі та любовні пригоди. Телефон розриватиметься від пропозицій, тож варто під ялинку покласти рік оригінальний чохол для нього.

СТРІЛЬЦЯМ навесні рекомендується знизити навантаження, дати собі час на відпочинок. Масажна ванночка для ніг, сертифікат в салон краси, автомобільні чохли з ефектом масажу – щось із цього обов’язково знадобиться представникам цього знаку.

У рік Щура КОЗЕРОГИ вільний час зможуть присвятити додатковій освіті. Багаторазовий еко-блокнот, записи в якому стираються тканиною або серветкою, ідеальний варіант для майбутніх студентів всіх віків. До речі, на хмельницькому Різдвяному ярмарку, який запрацював 1 грудня у центрі міста, в одному з будиночків продають оригінальні блокноти з дерев’яними обкладинками.

На ВОДОЛІЇВ у наступному році чекають нові відкриття та подорожі. Скарбничка у вигляді миші збереже фінанси для мандрівок і стримуватиме від непотрібних витрат.

2020 рік відкриє перед РИБАМИ нові перспективи. Однак їм може не вистачити рішучості, аби їх реалізувати. Мотивуюча книга від сучасних бізнес-тренерів допоможе в момент сумніву зрозуміти, що щастя – в їх руках.

За матеріалами Радіо Трек

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter