Новини
Події

Поліцейські й чиновники ліквідували стихійний ринок у Кам’янці-Подільському

У Кам’янці-Подільському триває боротьба зі стихійними ринками. Про це повідомляє прес-служба міської ради. Днями ліквідували стихійний ринок у центрі міста – на вулиці Кн. Коріатовичів. 

“Захаращені тротуари, продукти харчування із землі, сир-сметана з пилюкою та довгі ряди ящиків уздовж вулиці – такі результати несанкціонованої торгівлі на вулиці Кн. Коріатовичів, проспекті Грушевського та в інших частинах міста”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що неодноразові попередження, роз’яснення, прохання й протоколи на продавців не діють, тому для вирішення питання створили робочу групу з представників муніципальної інспекції, міськвідділу поліції, департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста, департаменту містобудування та архітектури, Держпродспоживслужби, ринків міста.

Під час виїзду робочої групи тротуар на Кн.Коріатовичів залишився вільним від стихійної торгівлі. Недобросовісні реалізатори своїх яток не розкладали. Усі ящики, заготовлені для продуктів, які були поскладені вздовж тротуару, члени робочої групи зібрали для вивезення на смітник.

«Адміністрація Центрального ринку має можливість надати 100 торгових точок по 1-1,5 погонних метра для продавців із місць незаконної торгівлі, – повідомляють у ТзОВ «КВЗП «Кам’янець-Подільський». – На ринку затверджені такі тарифи: для сільгоспвиробників 6 грн. в день за торгове місце (1 погонний метр), для всіх інших – 12 грн». Крім того, забезпечити торговими місцями можуть й інші ринки міста.

Нагадаємо, на хмельницькому ринку старі кіоски ріжуть на металобрухт.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter