Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому запускають новий автобусний маршрут: розклад руху

У Хмельницькому 10 грудня запускають новий автобусний маршрут «Озерна-Філармонія». Про це повідомляється на сайті міської ради.

З 10 грудня 2019 року розпочне функціонувати новий автобусний маршрут загального користування № 3 «Озерна – Філармонія», транспортні засоби якого курсуватимуть по маршруту: вул. П.Мирного – вул. Озерна – вул. С.Бандери – вул. Кам’янецька (кінцева зупинка «Філармонія») – розворот на транспортній розв’язці по вул. Кам’янецькій та в зворотному напрямку.

Маршрут буде обслуговуватись Хмельницьким комунальним підприємством «Електротранс» у кількості 4-х великогабаритних автобусів.

Нагадаємо, раніше члени виконкому Хмельницької міської ради підтримали запуск нового тролейбусного маршруту №4 сполученням «Катіон – Ракове». Він пролягатиме через вулиці, на яких немає електричних мереж для звичайних тролейбусів. Тому планується, що на четвертому маршруті працюватимуть закуплені для Хмельницького машини на автономному ходу, які можуть рухатися без підключення до дротів на відстань  до 15 кілометрів.

Крім того, маршрут №4 проходитиме через вулиці Тернопільську, Кам’янецьку, Купріна, Красовського, Чорновола та Довженка. Тож фактично новий маршрут об’єднає три мікрорайони міста: Південно-Західний, Дубове та Ракове.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter