Новини
Спорт

Спецпризначенці з Хмельницького перемогли у Чемпіонаті України з греплінгу

Хмельницькі поліцейські спецпризначенці перемогли у Чемпіонаті України з греплінгу. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції області.

“Заступник командира 1-го взводу роти поліції особливого призначення ГУНП в Хмельницькій області Альона Гарбарець стала чемпіонкою України з цього виду єдиноборств, а поліцейський 2-го взводу Артур Гончаренко завоював на змаганнях «срібло»”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 5-8 грудня у Харкові проходив Чемпіонат України з греплінгу серед дорослих. Загалом участь у змаганнях взяли близько 300 спортсменів з 18 регіонів України.

Високі результати показали бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в Хмельницькій області. Так, Альона Гарбарець, заступник командира 1-го взводу роти, у ваговій категорії до 71 кг здобула перемогу. А поліцейський 2-го взводу Артур Гончаренко у ваговій категорії до 84 кг виборов «срібло».

Греплінг — вид спортивної боротьби, який поєднує в собі техніку всіх борцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями щодо використання больових і задушливих прийомів. Така боротьба не включає в себе нанесення ударів і використання зброї.

Нагадаємо, хмельницька поліцейська стала чемпіонкою світу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter