Новини
Суспільство

У Хмельницькому вийшли на маршрут 4 великогабаритних автобуси

У Хмельницькому сьогодні, 10 грудня,  чотири великогабаритних автобуси вийшли на маршрут 3 «Озерна-Філармонія». Про це повідомив міський голова Олександр симчишин у Фейсбуці.

Як він зазначає, основна відмінність маршруту – автобуси рухаються по вулиці Озерній і Бандери від вулиці Озерної до Проспекту.

Окрім того, за результатами конкурсів з перевезення пасажирів, що відбулися у листопаді цього року у місті Хмельницькому, автобусний маршрут № 2 сполученням «Вул. Північна – Ракове» з 10 грудня цього року обслуговує новий автомобільний перевізник – приватне підприємство «АвтоГаз-Захід», який забезпечив випуск 5-ти нових низькопідлогових автобусів, що працюють на екологічному виді палива (газ).

Як зазначив заступник міського голови Андрій Бондаренко, на маршрутах № 2 і № 3 їздитимуть автобуси великої пасажиромісткості. Таким чином міська рада працює над збільшенням кількості маршрутів, які обслуговуються великогабаритним транспортом. Це передбачає програма розвитку міського пасажирського транспорту.

Нагадаємо, у вересні цього року Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс» отримало ще 5 нових тролейбусів. Вони можуть їхати до 5 км на автономному ходу, без мережі, щоб об’їздити затори і ДТП. Загалом від початку каденції міського голови Олександра Симчишина місто придбало 27 нових тролейбусів і 5 відремонтувало капітально.

Раніше повідомлялося, що хмельничани не в захваті від запровадження нового маршруту. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter