Новини
Події

Вокзали і суди: Хмельниччиною покотилася хвиля повідомлень про замінування

На Хмельниччині сьогодні, 10 грудня, правоохоронці перевіряють одразу кілька анонімних повідомлень про замінування. Про це повідомляє Depo.Хмельницький.

Як зазначає видання, у Волочиську евакуювали людей із залізничного вокзалу. У чергову частину зателефонував невідомий і сказав, що приміщення заміноване. Спецпідрозділи вже обстежують територію.

Також працівників Ізяславського районного суду евакуювали у зв’язку із повідомленням про замінування. Поруч із судом патрулюють поліція та пожежники. Найближчим часом повинні прибути ліквідатори та кінологи. Рух поряд із будівлею перекрито. Повідомлення надійшло анонімним телефонним дзвінком.

Також надійшло анонімне повідомлення про замінування Старосинявського автовокзалу. Правоохоронці, вибухотехніки й решта спецслужб знову виїхали на подію для обстеження території та убезпечення людей від можливої небезпеки.

Раніше у Хмельницькому поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактами неправдивих повідомлень про замінування двох торговельних центрів.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter