Новини
Суспільство

Керівництво управління Держгеокадастру Хмельниччини відсторонили від виконання обов’язків

Начальника та заступника головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області було відсторонено від виконання обов’язків. Обидва керівники на роботі, але тимчасово не виконують свої посадові обов’язки.

Накази про відсторонення від керівництва надійшли до всіх обласних управлінь. Відсторонили їхніх очільників задля проведення комплексної перевірки органу. Проводитимуть її, зокрема, у частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільгосппризначення держпризначення, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження договорів оренди земельних ділянок за період 2018-2019 років.

Усунений від виконання обов’язків начальника Держгеокадастру у Хмельницькій області Василенко Василь Миколайович, згідно з декларацією минулого року, одружений, має двох доньок. Володіє 17 відсотками житлового будинку загальною площею 101 квадратний метр. На дружину чиновника зареєстрована квартира площею 57 квадратних метрів, а також чотири земельних ділянки площею 1200, 500, 1155 та 2500 метрів квадратних. Також дружина чиновника за 2018 рік отримала подарунки загальною вартістю більше 200 тисяч гривень. Начальник Держгеокадастру задекларував лише одне джерело доходу – за основним місцем роботи отримував приблизно по 33 тисячі гривень на місяць.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу Перший Подільський

Читайте також: Будівництво нового блоку на Хмельницькій АЕС: що кажуть експерти

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter