Новини
Освіта

У Славуті оновили та утеплили дитячий садок

У Славуті в дошкільному навчальному закладі № 6 «Золота рибка» завершили роботи з утеплення фасаду, яке є одним з етапів капітального ремонту закладу. Днями славутський міський голова Василь Сидор разом з працівниками управління капітального будівництва, завідувачкою  Мірою Остапчук та представниками підрядної організації днями перевірили якість виконаних робіт.

Завдяки виконаним роботам вдалося досягнути ефективного енергозабезпечення, зменшивши витрати палива, скоротити бюджетні видатки за спожиті енергоносії, покращити температурний режим у приміщеннях дитсадка та створити комфортні умови для дітей, які перебувають в дошкільному закладі.

Загальна вартість обʼєкту – 4 812 000 гривень, з яких на утеплення фасаду пішло 2 456 000 гривень, повідомляє прес-служба Славутського МВК.

За словами Василя Сидора, планувалося, що цей проєкт буде реалізовуватися за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

«На жаль, сьогодні держава не ставить в пріоритет освіту, тому ми змушені були фінансувати обʼєкт за рахунок бюджету розвитку Славути», – наголосив голова міста.

В подальшому у закладі заплановане також утеплення даху та фундаменту дитсадка.

Читайте також: У Хмельницькому завершують будувати новий садочок за 30 млн гривень

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter