Новини
Події

У хмельницькому дендропарку знайшли артснаряд

У Хмельницькому в дендропарку натрапили на 76-мм артснаряд часів Другої світової війни. Про це повідомляє прес-служба рятувальників.

Як зазначається, 15 грудня о 16:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та у спеціально відведеному місці знищили 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

“Небезпечну знахідку було виявлено напередодні в обласному центрі під час земляних робіт на території дендропарку”, – додають надзвичайники.

Надзвичайники нагадують про необхідність дотримання правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону «101»!

Нагадаємо,  раніше на Хмельниччині виявили 56 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Арсенал знайшли в урочищі «Чорний ліс» неподалік смт.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter