Новини
Суспільство

Відома співачка потрапила у ДТП після концерту на Хмельниччині

Відома українська виконавиця Ірина Федишин потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, коли разом зі своєю командою поверталася з концерту у Шепетівці, який відбувся 15 грудня.

Аварія сталася за чверть на першу ночі у Рівненській області. Як повідомляє видання ZAXID.NET, водій мікроавтобуса Ірини Федишин готувався повернути ліворуч, аби заїхати на автозаправну станцію. Інший мікроавтобус в цей час намагався обігнати автівку, яка пригальмувала перед поворотом, в результаті чого сталася ДТП.

Як написала у соцмережах сама співачка, перед маневром її водій заздалегідь ввімкнув лівий поворот, а водій іншої автівки перетнув суцільну смугу.

Серйозно постраждав у ДТП водій мікроавтобусу співачки – у нього струс мозку та забій грудної клітини. Решта учасників ДТП отримали забої, але від госпіталізації відмовилися. Ірина Федишин отримала незначні травми, але програму туру через дорожньо-транспортну пригоду не змінюватимуть.

Наразі у співачки та її команди триває великий Різдвяний тур «Україна колядує». З концетами в рамках туру Ірина Федишин приїде і на Хмельниччину. Концерти заплановані у Хмельницькому (5 січня) та Кам’янці-Подільському (16 січня).

Нагадаємо, цьогоріч Ірина Федишин була частою гостею на Хмельниччині. Влітку з концертами вона об’їздила ледь не половину Хмельницької області.

Нещодавно співачка випустила кліп на нову пісню «Перший сніг».

Читайте також: Мережу підкорює відео виступу прикордонниці з Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter