Новини
Суспільство

Вулиці у Кам’янці-Подільському звільнили від стихійної торгівлі

Протягом місяця у Кам’янці-Подільському працювала мобільна робоча група, метою якої була боротьба зі стихійною торгівлею на вулиці Князів Коріатовичів.

З продавцями та покупцями щодня проводили роз’яснювальну роботу. Продавцям роздавали інформаційні матеріали із зазначенням кількості вільних місць на ринках та їхньої вартості. Продавцям же розповідали про можливу шкоду для здоров’я, яку можуть спричинити придбані на стихійних ринках продукти. Також кам’янчан попереджали про штрафи, які запроваджуються у місті з початку грудня.

Для сільгоспвиробників на центральному та гуртовому ринках підготували торгові ряди і прилавки. Відтак з 2 грудня продавці, які протягом тривалого часу здійснювали незаконну торгівлю на вулиці Князів Коріатовичів та проспекті Грушевського, тепер працюють на ринках.

Як повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради,  адміністрація центрального ринку пішла назустріч пропозиції робочої групи і відкрила ринок для торгівлі по понеділках.

Тим не менше, у місті все ще трапляються випадки стихійної незаконної торгівлі, зокрема, молоком. Тож робоча група продовжує працювати та проводити роз’яснювальну роботу з такими особами. З відкриттям молочного павільйону на ринку ТзОВ «КВЗП «Кам’янець-Подільський» виробникам будуть надані належні умови.

В подальшому робоча група працюватиме на інших територіях міста, зокрема, у мікрорайонах Жовтневий та Черемушки, адже і там, і там є в наявності вільні торгові прилавки для всіх бажаючих сільгоспвиробників.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському відмовилися від підземного будівництва

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter