Новини
ДТП

У Хмельницькому п’яний молодик на Mitsubishi влаштував ДТП

Хмельницькі патрульні впіймали ще одного п’яного водія в обласному центрі. 21-річний водій Mitsubishi Colt влаштував ДТП, повідомляється на сторінці поліції у Фейсбуці.

“Учора, близько 23:45 години, на вулиці Степани Бандери сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій 21-річний водій, керуючи автомобілем Mitsubishi Colt, не був уважним не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості для руху та безпечної дистанції, у результаті чого здійснив зіткнення з транспортним засобом BMW”, – йдеться у дописі.

Унаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Патрульні ж виявили у керманича Mitsubishi явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік погодився за допомогою приладу Драгер, результат якого показав 1.49 проміле, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на чоловіка два протоколи, а саме: за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП; за статтею 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

“В даній ситуації пошкодження отримали автомобілі, які є лише металом, у порівнянні з безцінним життям і здоров’ям усіх учасників дорожнього руху, небезпеку для яких створюють водії напідпитку”, – наголошують патрульні.

Читайте також: Відома співачка потрапила у ДТП після концерту на Хмельниччині

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter