Новини
Суспільство

Громада села на Хмельниччині отримала на свято спортивний майданчик (ФОТО)

Святий Миколай приніс сьогодні громаді села Миньківці, що у Дунаєвецькому районі Хмельницької області, чи не найкращий подарунок, про який можна мріяти.  Відкриття нового спортивного майданчика стало справжнім святом, на яке зібралися не лише мешканці села, особливо діти та молодь, а й з’їхалися численні гості.

На будівництво майданчика витратили  близько півтора мільйона гривень. Кошти виділялися на умовах співфінансування 50х50. Державний фонд регіонального розвитку, в рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», виділив 739703,42 грн., з місцевого бюджету віддали 733653.81 грн.

“Спорудження такого майданчику відбулося завдяки злагодженості громади села Миньківці, співпраці влади та людей, які допомагали фізичною працею, а іноді і просто доброю порадою”, – зазначила Дунаєвецький міський голова Веліна Заяць.

Нагадаємо, на початку листопада у Хмельницькому на території Національної академії Державної прикордонної служби України відкрили оновлений спортивний майданчик, половину фінансування будівництва якого взяла на себе Хмельницька міська рада.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter