Новини
Суспільство

У Славуті вперше працювала резиденція Святого Миколая: чим вона особлива

У міському парку «Славутський» 18 грудня вперше працювала резиденція Святого Миколая. Такий задум вдалося реалізувати завдяки ініціативі, старанням та організації членів  Молодіжної ради м.Славута, повідомляє пресслужба міськвиконкому.

Миколай із радістю приймав кожного у своєму затишному казковому будиночку (кафе «Теремок»), спілкувався із дітлахами, прислухався до побажань, вручав солодкі подарунки.

Найінтригуючим моментом святкового заходу був приїзд на кареті Миколая, який, піднявшись на сцену, привітав діток зі святом, а після цього разом з міським головою нагородили 3-х переможців спеціальними призами за такими номінаціями:  «Найактивніший учасник» – Злату Федорчук, «Творча родина» – сімʼя Шнутченкових та «Найоригінальніша листівка до Св. Миколая» – вихованці та колектив ДНЗ №6 «Золота Рибка».

Одночасно із резиденцією відбулася ярмарка сувенірної продукції та смаколиків, лунала тематична музика, користувалася неабиякою популярністю встановлена фотозона. Також розважали діток у костюмах улюблених казкових героїв яскраві аніматори.

За словами ведучої заходу Тетяни Маліновської, у рамках конкурсу дитячої творчості «Листи до Миколая» взяло участь більше 200 діток. «Кожна робота була наповнена щирістю та дитячою любовʼю, тому з великим трепетом помічники св. Миколая перечитували кожен лист і переглядали кожен малюнок, і, повірте, жоден з них не залишив їх байдужими».

Постійно підтримували хороший настрій своїми музичними подарунками вихованці народного театру естрадної пісні «Водограй» БДТ, учасники студії оригінального жанру «Клоун-Арт» МПК та зразкового фольклорного гурту  «Щедрик» ДШМ.

«Родзинкою» свята було бульбашкове шоу від Нелі Романчук та запальні танці аніматорів ПП «Весела ідея».

Завершилося святкове дійство піснею «Ой, хто-хто Миколая любить» у спільному виконанні як дорослих, так і малих.

Читайте також: Ярмарок, фестиваль та резиденція святого Миколая: як святкуватимуть на Хмельниччині

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter