Новини
Інфраструктура

У Нетішині тривають роботи з освітлення міста

Третій місяць у місті енергетиків реконструюють вуличне освітлення. Проект реалізується в співпраці з «НЕФКО» (Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією). Роботи виконує київська підрядна організація, повідомляють у відділі з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Наразі на території висотної забудови Нетішина вже встановлено 870 лед-світильників вуличного освітлення, а 800 старих світильників знято. Також у середині грудня почали встановлювати додаткові опори ліній електропередач – станом на 26 грудня встановлено 11 опор СК, змонтовано чотири опори СВ, пробурено 18 фундаментів під металеві опори, залито бетоном 18 каркасів та 11 опор. Загалом на території міста планується додатково встановити понад 170 опор.

Проте, як зазначають представники підрядника, при виконанні робіт виникають певні проблеми. Щоб їх вирішити, необхідно додатково витрачати час, адже часто на місці, де потрібно встановити опору, проходять різні підземні комунікації.

З нового року додаткові опори ставитимуть на дворових територіях. Тут роботі підрядної організації може заважати нагромадження великої кількості приватного автотранспорту. Тому нетішинців заздалегідь просять з розумінням ставитись до прохань перепарковувати у разі необхідності їхні автівки в інше місце.

Нагадаємо, у наступному році в Хмельницькому на оновлення мереж зовнішнього освітлення виділять найбільшу за останні роки суму – п’ять мільйонів гривень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter