Новини
ДТП

У вихідні на Хмельниччині п’ять осіб постраждали у ДТП

Як повідомляють у поліції Хмельницької області, 28 грудня вночі на автодорозі «Полонне — Шепетівка» поблизу села Хролин Шепетівського району 32-річний житель м. Полонне, керуючи автомобілем «Рено Кенго», з’їхав у кювет. У результаті ДТП його пасажир, 22-річний житель Полонського району, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Того ж дня близько шостої ранку в Нетішині поблизу кафе «Лора» 47-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», намагаючись роз’їхатися з вантажівкою, збив 38-річного місцевого жителя. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому нижньої щелепи та забійних ран. Чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні.

28 грудня на в’їзді в село Шатава Дунаєвецького району 31-річний житель Кам’янця-Подільського, керуючи мікроавтобусом «Івеко», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 22-річного жителя села Михайлівка. Водій автомобіля «ВАЗ» отримав закриту черепно-мозкову травму і був госпіталізований до районної лікарні.

29 грудня в Кам’янці-Подільському на вул. Тімірязєва 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольво», не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом на узбіччі. У результаті ДТП 22-річний пасажир автівки отримав закритий перелом лівої руки. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

Цього ж дня увечері у Хмельницькому на вулиці Панаса Мирного водій тролейбуса 11-А екстрено загальмував, аби не наїхати на пішоходів, які перебігали дорогу у невстановленому місці. У результаті 64-річна контролерка не втримала рівновагу і впала на підлогу. Жінку з переломами ребер госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

Читайте також: Хмельницькі поліцейські з київськими колегами затримали підозрюваних у розбійному нападі

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter