Новини
Суспільство

Дмитро Габінет: «Здійснення мрій залежить від кожного з нас»

«Дорогі земляки!

Йде в минуле 2019 рік. Ще один рік нашого життя йде, залишаючи по собі спогади. В шаленому темпі буденності ми особливо цінуємо вічне і незмінне.

Новорічні і різдвяні свята є особливими для нас, адже за давніми родинними традиціями ми зустрічаємо їх в колі рідних і близьких, і наче в дитинстві відчуваємо дотик дива, різдвяної казки. І віримо, що здійсняться наші заповітні мрії – про добробут, про щастя, про мир. І здійснення цих мрій залежить від кожного з нас – тих, хто захищає Батьківщину; тих, хто сумлінно працює, вкладаючи розум і душу в свою справу; тих, хто не боїться відповідальності і творить сучасну Україну.

У новому році нас чекають нові випробування, які ми, сподіваюся, здолаємо разом. Так, ми всі різні, але є те, що нас єднає. Ми – єдиний народ, у нас одна Батьківщина, одна рідна земля, одна доля. Головне – пройшовши крізь великі труднощі, не втратити почуття власної гідності, не втратити себе, залишитися людьми, йти поруч, пліч-о-пліч з надією і вірою в майбутнє.

Щиро вітаю вас з новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю вам віри у власні сили, впевненості у досягненні поставленої мети. Нехай наші захисники повернуться з миром до своїх родин. Нехай мир і злагода увійдуть в кожний дім. Нехай благословенна буде наша рідна Хмельниччина, наша Україна. Здоров’я, добра та успіху в новому році. Гарних, щедрих і радісних вам свят».

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter