Новини
Кримінал

На Хмельниччині оголосили про підозру водієві, який чинив опір поліцейським

6 січня увечері неподалік стаціонарного посту «Війтівці», що у Волочиському районі, екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль «Toyota Aventis», водій якого, згідно орієнтування, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні сигналом наказали водієві зупинитися, проте чоловік на це не відреагував, натомість збільшив швидкість автівки.

Під час переслідування зловмисник залишив автомобіль на одній із вулиць селища і намагався сховатися вдома. Коли туди прибули поліцейські, чоловік поводився агресивно, відмовлявся від розмови по суті адмінпорушення і постійно провокував конфлікт, а під час затримання ногою вдарив одного поліцейського в коліно, а іншому наніс удар в голову.

Агресивного правопорушника затримали за допомогою інспекторів роти тактико-оперативного реагування. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Волочиського відділу поліції.

Наразі правопорушнику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. На період розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Нагадаємо, у Хмельницькому судитимуть 33-річного водія, який вчинив ДТП у стані алкогольного сп’яніння та намагався відкупитись від патрульного.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter