Новини
Дозвілля

Новорічний молодіжний бал у Славуті: як це було

У святкові новорічно-різдвяні дні однією з яскравих подій у Славуті став новорічний молодіжний бал, який ось уже 11 рік поспіль проводиться у міському Палаці культури.

Цей захід є найочікуванішою і найбажанішою подією свят і завжди викликає великий інтерес у старшокласників. До нього вони готуються заздалегідь, адже бал передбачає виконання танців, а це вимагає попередньої підготовки – від пошуку партнерів, підбору костюмів і до числених репетицій. Щоразу у сценарій додають нові родзинки, які роблять бали неповторними та пам’ятними.

На балу молоді славутчани виконали полонез, вальс, польку, кривий танець та інші.

Впродовж вечора працювало «поштове дерево побажань», розігрувалася лотерея, звучали пісні у виконанні театру «Водограй», співала юна виконавиця Анна Чайка, танцювальні композиції виконували вихованці «Альянсу», учасники розгадували завдання конкурсу «Різдвяний лікнеп». Хореографічний колектив «Пролісок» районного будинку культури виконав танець з хустками, який продовжив показ мод.. Завершився бал спільним виконанням коляди, наприкінці якої міський голова Славути Василь Сидор подарував учасникам різдвяний торт.

Детальніше – у відео ГО Рідна Славутчина

Нагадаємо, у Хмельницькому наприкінці минулого року вперше організували благодійний різдвяний бал, на якому збирали кошти на придбання ліцензійної методики для роботи з дітьми-аутистами.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter