Новини
Кримінал

Кам’янчанина, підозрюваного у замаху на потрійне вбивство, взяли під варту

Неповнолітній, який у Кам’янці-Подільському вчинив замах на вбивство трьох людей, два місяці перебуватиме під вартою. Такий запобіжний захід молодикові, котрий з ножем напав на родичів, обрав Хмельницький міськрайонний суд, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, подія сталася 9 січня в приватному будинку в середмісті Кам’янця-Подільського. Жертвами нападника стали рідна бабуся, тітка та дядько. Медиків і поліцейських викликали сусіди потерпілих, які почули з домогосподарства крики і звуки сутички. Правоохоронці, прибувши за викликом, знайшли в будинку трьох людей з численними порізами на обличчі та шиї. Як з’ясувалось, тілесні ушкодження потерпілим наніс 17-річний родич. Під час спілкування з поліцейськими хлопець не зміг пояснити мотивів свого вчинку і поводився дещо неадекватно.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за п. 1 ч. 2 ст. 115 (через ст. 15) ККУ — замах на вбивство двох і більше осіб. Він перебуватиме під вартою на період проведення розслідування. 

Читайте також: У військового з Хмельницького, якого підозрюють в хабарництві, суд арештував майно

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter