Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали “закладчика” наркотиків з понад сотнею пакунків

У Хмельницькому працівники поліції затримали 18-річного юнака, який за один день у різних місцях обласного центру заклав 133 пакунки з амфетаміном.

Про підозрілого молодика на «BMW» поліцію повідомила хмельничанка. Під час огляду автівки та особистих речей юнака патрульні, які приїхали на виклик, виявили 23 розфасованих пакунки з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотики, та одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі знайдені в автомобілі пакунки вилучили та направили на експертизу. Крім того, слідчі вилучили ще 133 пакетиків з порошкоподібною речовиною зі схованок у різних мікрорайонах Хмельницького.

Затриманому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Молодому чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: У військового з Хмельницького, якого підозрюють в хабарництві, суд арештував майно

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter