Новини
Здоров’я

У тергромаді на Хмельниччині з’явилося соціальне таксі

Спецавтомобіль, який надаватиме послуги людей з особливими потребами, що мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою технічних засобів, з’явився у Ганнопільській об’єднаній територіальній громаді. Доставили його у село Ганнопіль 9 січня.

Користуватися «соціальним таксі» можуть мешканці всіх сіл Ганнопільської громади. Послуга з перевезень надається в робочі дні з 8.00 до 17:15. Заяви на обслуговування спецавтотранспортом приймаються від осіб з інвалідністю (або їх представників), соціальних працівників Ганнопільської сільської ради, старост особисто за три дні до запланованого виїзду за вказаною адресою.

Новий спецавтомобіль «Peugeot « укомплектований пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом. Для зручності він має перехідний місток.

Щоб скористатися послугою «соціального таксі», необхідно звернутися до відділу надання соціальної допомоги вдома Ганнопільської сільської  ради та надати наступні документи:

  • заяву;
  • ксерокопію паспорта та ідентифікаційного номера;
  • довідку МСЕК або інший документ, що дає підстави для отримання транспортної послуги.

Попередити про необхідність скористатися послугами спецтранспорту необхідно не пізніше, ніж за добу до запланованої поїздки про її необхідність або скасування.

Нагадаємо, виконавця, який надаватиме послуги з перевезення людей на візках (“соціальне таксі”) планує визначити управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter