Новини
Суспільство

На Хмельниччині відкрили ще одну поліцейську станцію

Чергова, 11-та, поліцейська станція запрацювала на півдні Хмельницької області в Староушицькій ОТГ, що у Кам’янець-Подільському районі. Під час відкриття жителям ОТГ представили поліцейського офіцера громади. Владислав Мандзюк житиме і працюватиме саме тут, в Старій Ушиці, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області  .

Нагадаємо, на Хмельниччині триває реалізація проекту «Поліцейський офіцер громади». Участь у ньому беруть 35 ОТГ. На сьогодні 11 з них вже обладнали на території громад поліцейські станції, де працюватимуть майбутні поліцейські офіцери громади.

— Цієї події ми чекали і йшли до неї 2 роки, з моменту створення ОТГ, — зазначив Анатолій Тимчук, голова Староушицької об’єднаної територіальної громади. — Я, як голова громади, бачу і розумію, що в таких станціях є гостра потреба. Адже чи не кожного дня є від людей якісь звернення, скарги. І щоб вирішити свої проблеми, жителям ОТГ треба 40 км їхати до Кам’янця. Або ж поліцейським сюди. А зараз наш поліцейський офіцер громади буде постійно тут — і жити, і працювати.
Під час відкриття поліцейської станції жителям ОТГ представили їхнього майбутнього поліцейського офіцера громади. Оскільки Владислав Мандзюк родом із Кам’янця-Подільського, громада навіть виділила йому службове житло.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter