Новини
Суспільство

Голова Хмельницької ОДА знову здивував хмельничан

Дмитро Габінет, новий очільник Хмельниччини, продовжує впроваджувати у своїй роботі нові формати. Нещодавно Дмитро Анатолійович зустрівся з підприємцями, які, зокрема, працюють в галузі легкої промисловості, та обговорив з ними нагальні проблеми та перспективи подальшої співпраці. А вчора голова ОДА вирішив особисто перевірити, як виконуються вимоги чинного законодавство щодо діяльності автозаправних станцій.

Свою інспекційну подорож Дмитро Габінет фільмував на телефон, тож як все відбувалося можна побачити на власні очі.

«Я вирішив взяти участь у такому, особистому рейді і перевірити, чи заправочні станції нелегальні працюють в місті Хмельницькому. В цей рейд я вирушаю своїм службовим автомобілем. Ще один автомобіль з моїми радниками відпрацьовує іншу частину міста Хмельницького. І зараз ми спробуємо з’ясувати, чи зможемо заправитися нелегально. Якщо зможемо, то, відповідно, будемо далі реагувати», – розпочав свою трансляцію Дмитро Габінет.  

Як зазначив наприкінці відео голова Хмельницької ОДА, він особисто перевірив чотири АЗС, проте повне відео виклав лише по одній з них.

«11 година, знаходжуся в своєму службовому кабінеті. За годину було перевірено мною особисто чотири заправочні станції. На одній з них є ознаки продажу пального. Є підозра, що станція є нелегальною. Інформація передана, відповідно, до податкової міліції. На одній АЗС, як я вже казав раніше, документи всі є в наявності, вона може здійснювати продаж пального, але наразі здійснює його без видачі чеків. Таким чином все ж таки продаж здійснюється нелегально. Не до кінця легально», – підбив підсумок своєї інспекції очільник ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter