Новини
Бізнес

Очільник Хмельниччини запроваджує новий формат спілкування з бізнесом

Голова адміністрації Дмитро Габінет разом зі своїм першим заступником Романом Примушем вчора, 11 січня, зустрілися з представниками бізнесу області. Зокрема, до спілкування долучилися керівники підприємств легкої промисловості Хмельниччини.

«Ми розпочинаємо серію зустрічей з представниками бізнесу, аби налагодити справжнє партнерство влади і тих, хто виробляє продукцію та її експортує, – сказав очільник області. – Наша мета – працювати прозоро, однаково для всіх, при цьому усунути будь-які корупційні ризики з боку державних органів і забезпечити можливість для підприємців працювати безперешкодно, наповнюючи бюджет, а влада цьому має сприяти».

За словами голови Хмельницької ОДА, зустріч носила ознайомчий характер. Очільник області хотів почути від підприємців про основні проблеми, які виникають у процесі їхньої роботи, а також почути пропозиції та думки щодо її покращення. Зокрема, підприємці запропонували розробити програму підтримки місцевих брендів, посприяти в організації міжнародних виставок та популяризації компаній Хмельницької області.

Також голова ОДА запропонував ідею створення єдиного порталу, де був би розміщений перелік місцевих товаровиробників з детальною інформацією про них. Ідею бізнесмени підтримали, оскільки це дасть можливість прорекламувати саме їхнє виробництво, адже наразі ринок України здебільшого наповнений імпортними товарами.

Це – вперше за декілька років влада області зустрілася з «швейниками», – зазначив керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу ЄБРР у Хмельницькому Олег Демчук.

В свою чергу, Дмитро Габінет запевнив, що підприємці можуть розраховувати на його підтримку:

«Те, що залежить від мене в контексті прозорості, я вам можу гарантувати. У вас тут є підтримка. Хочу співпраці, щоб ми досягали спільних результатів на користь розвитку нашого краю», – наголосив Дмитро Габінет.

Читайте також: Агенцію регіонального розвитку Хмельниччини очолила нова директорка

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter